vakantie woning nederland

Mijn Huis Jouw Huis

Het voordeligste en beste aanbod dat je kunt vinden

eigenaar mijn huis jouw huis

Mijn huis jouw huis

Als jonge dertiger kocht ik, in 1989, een vervallen Noord Hollandse stolpboerderij. Na de koop had ik geen cent meer te makken; elke kromme spijker werd recht geslagen om weer te kunnen gebruiken. Langzaam maar zeker werden meer ruimtes weer bewoonbaar. Hoe kon ik de hoge kosten van de renovatie betalen? Zodra het kon deelde ik de boerderij met inwonende huurders; aanvankelijk samen de keuken en de badkamer delend.

Dit was letterlijk dus ‘Mijn huis is jouw huis’.

En dat paste me: ik bleek een ‘mensen-mens’. Deel graag ‘alles’ met familie, vrienden en kennissen.


Nadat het rieten dak vervangen moest worden, verbouwde ik de enorme ‘hooizolder’ tot drie appartementen, om met de verhuur hiervan de financiering te kunnen bekostigen. 
Nu konden niet alleen lange termijn huurders, maar ook toeristen ondergebracht worden.
Dit vormde het begin van ‘Mijn vakantiehuis, jouw vakantiehuis’.

Ons huis ligt dichtbij het Noordzeestrand en de Waddenzee, maar ook het IJsselmeer en tal van interessante stadjes en dorpen liggen in de directe omgeving.

het beste vakantiehuis, voordeligste prijs door Ed Pach

Een aanbod voor iedereen

Inmiddels had ik een relatie met Tosca. Samen kochten we ons vakantiehuis te Posterholt (nabij Roermond). Midden in de natuur, omgeven door bossen en vlak bij de Maasplassen. 

Een jaar later konden we twee vakantiehuisjes op Texel, in de Sluftervallei (bij de Cocksdorp) kopen. Wie wel eens naar Texel is geweest weet dat, als je eenmaal met de veerboot op het eiland bent aangekomen, je overmand wordt door het vakantiegevoel. Nu liggen de huisjes ook nog eens midden in de duinen en vlak bij het strand.


Door onze ervaring met het actief verhuren van vakantieaccommodaties en het plezier dat we er aan beleven, durfden we het aan om in 2008 een woning op Curaçao te kopen. De verhuur daarvan liep zo voorspoedig (al in het eerste jaar zaten we op 90% bezetting) dat we een jaar later, nog een vakantiehuis en een appartement kochten. We konden hiermee veel van onze vrienden en kennissen tot dienst zijn. Ons motto “liever een lagere huurprijs en hoge bezetting, dan een hoge huur en minder gasten”. Daarbij genoten we er natuurlijk enorm van dat we zoveel mensen een relatief voordelige vakantie konden bieden.

We konden ze totaal ontzorgen: bij de huizen stond een auto klaar. Ter plaatse woonden vrienden die de huizen beheerden en de gasten met raad en daad bijstonden.

vakantie-woningen-huren

Hoge services en kwaliteit

Goed en gemakkelijk contact, een goede service, goede begeleiding, en de voordeligste prijs, stonden en staan nog steeds, hoog in ons vaandel.


Doordat anderen zagen dat we ‘altijd’ een volledige bezetting hadden, klopten ze bij ons aan met het verzoek ook hun huis te gaan verhuren.
Ik stopte met m’n baan in het onderwijs (en de muziek) en stortte me volledig op de verhuurbemiddeling van de vakantieaccommodaties op Curaçao. Binnen een jaar bemiddelde ik in de verhuur van vijfentwintig vakantievilla’s en een aantal appartementen op Curaçao.


Na tien jaar keihard werken werden de huizen en de daarbij horende verhuurbemiddeling overgedragen aan nieuwe eigenaren. 
Dat gaf ons de mogelijkheid om twee nieuwe huizen in Nederland te laten bouwen: één in Waterstaete Ossenzijl en één in Bad Hulckesteijn, nabij Nijkerk.

We kochten deze huizen met het idee er zelf, met onze (volwassen) kinderen en of vrienden heel veel te verblijven. Daarom kozen we ook voor grote huizen met een wat luxere inrichting. En in het geval van ‘Ossenzijl’, zelfs voorzien van een eigen sloep. Op een plek waar we ook zelf graag willen verblijven; in een mooie omgeving met veel natuur en aan het water.

MijnVakantiehuisJouwVakantiehuis.nl Ed Pach

Word een van onze vrienden

Natuurlijk kunnen we er niet altijd zelf verblijven en bieden we graag ons vrienden de mogelijkheid om er voordelig te verblijven.

Strikt genomen hoeven we niets te doen aan de verhuur; alles kan via de verhuurorganisatie van de vakantieparken. We vinden het echter fantastisch om in contact te zijn met onze huurders, die vaak onze vrienden zijn of worden en hen te helpen aan een fantastische, onvergetelijke vakantie.

Word jij een van onze vrienden?

Je bent van harte welkom.


Tosca en Ed Pach

Onze meest populaire vakantiewoningen

vakantiehuis Waterstaete Ossenzijl

Watervilla met sloep,

Waterstaete 60, Ossenzijl

Een zeer ruim huis met alle opties, inclusief eigen sloep, direct aan het water. Fantastische ligging bij natuurgebied Weerribben. Vier slaapkamers, drie badkamers. Geschikt tot 8 personen.

Villa Meerzicht, Blvd 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk

Moderne riante villa, direct aan het water van het Veluwemeer. Spectaculair dakterras. Fantastisch uitzicht.  Vier slaapkamers, drie badkamers. Beste plek op het park.
vakantiewoning Appartementenboerderij Nieuwesluis

Appartementenboerderij Nieuwesluis, Wieringerwaard

Drie voordelige appartementen. Grote serre en terras aan het water. Wijds uitzicht over landerijen. Rustige omgeving nabij stranden, dorpen, steden. Uitgangspunt voor vele soorten vakanties.

Warren

Peterborough, Canada

This place is lovely!

This place is lovely. The view is wonderful!
 The location is perfect for sight seeing in either direction.
 We really enjoyed it.

Bekijk al onze vakantiewoningen