Klimmen, klauteren en meer in Amersfoort
09 augustus 2021 
1 min. leestijd

Klimmen, klauteren en meer in Amersfoort

Nieuw klim- en klauterparadijs 'Funky Jungle'


Als je in de buurt van Amersfoort verblijft, bijvoorbeeld in Villa Meerzicht, Blvd 6, Bad Hulckesteijn, bij Nijkerk, dan is dat een leuk uitje!

Sinds vrijdag 6 augustus is de gloednnieuwe indoorspeeltuin Funky Jungle in Nieuwland geopend!

Je vindt er o.a. een trampolinepark, een racebaan, een mini-bioscoop, diverse glijbanen, ballenbakken, klimrekken, legoblokken, een bouwhoek, …
Bij Funky Jungle is overal aan gedacht. “Het heeft ons bijna twee jaar geduurd, maar we zijn bijna zover om open te gaan”, vertelt eigenaar Dennis. “Alles is ingericht voor kinderen tussen de 1 en de 12 jaar. Het klim en klautergedeelte voor de wat oudere kids, en de minizone voor de jongere kids.”
Kinderen kunnen zich hier vele uren vermaken.

Voor de jongste kinderen is er een speciale 'minizone', waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Ouders en begeleiders kunnen van dichtbij hun kind(eren) in de gaten houden.

Wat oudere kinderen kunnen lekker hun gang gaan in het uitdagende klimparcours, de voetbalkooi, de mini bioscoop, op de trampolines of bouwen in de bouwhoek.

Natuurlijk is er ook aan de ouders en begeleiders gedacht. Zo zijn er comfortabele stoelen, een uitgebreide kaart, gratis voorzieningen en een goede service.

Aanbevolen wordt om vooraf te reserveren zodat je verzekerd bent van een plekje.


Lasergamen

Naast alles wat al af is, zijn er ook nog plannen voor een uitbreiding. “Boven de keuken is nog een leeg hok, daar moet straks een lasergamehal in komen.” Ook de lasergamehal wordt helemaal gemaakt voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Foto: indebuurt / Melt Pels

Schatkamer voor de jarige kids

Wie jarig is, en op avontuur durft, mag samen met een vriendje of vriendinnetje in de schatkamer. Hier krijgt de jarige een échte schat, maar die moet hij of zij natuurlijk wel verdienen!

Ouders mogen gratis mee

Wie bij Funky Jungle naar binnen wil, betaalt € 8,95 per kind ouder dan 1 jaar. Voor peuters tot en met 3 jaar is er een speciaal tarief op maandag tot en met vrijdag van € 5,50. Kinderen en hun begeleiding mogen zo lang spelen als ze zelf willen. Hoe eerder je komt, hoe meer speelplezier je hebt. De begeleiders mogen gratis mee naar binnen.

Heel veel zin

“We hebben enorm veel zin om open te gaan. We zijn benieuwd wat de Amersfoortse kinderen ervan vinden. Vrijdag gaan we open, maar moeten we nog wel 1,5 meter afstand houden. Dat mag van ons de pret niet drukken.

Zoek je nog een (bij-)baan?

Funky Jungle is ook op zoek naar personeel. Wil jij het team versterken? Maak jij de dag van élke bezoeker en vind je het leuk om met kinderen te werken? Kijk dan op de vacaturepagina van Funky Jungle.

Waar vind je Funky Jungle

Spaceshuttle 20
3824 ML Amersfoort
telefoon +31 33 210 03 33

Elke dag geopend tussen 9:00 - 18:00 uur.

Website https://www.funkyjungle.nlOver de schrijver
Reactie plaatsen