De beste plek op een vakantiepark deel 2: Villa Meerzicht, Boulevard 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk
12 juni 2021 
3 min. leestijd

De beste plek op een vakantiepark deel 2: Villa Meerzicht, Boulevard 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk

Wat is de beste plek voor een vakantiehuis?

(Scroll naar beneden voor het filmpje)

In het interview met RTL4 gaf ik aan dat we de mooiste huizen op de beste plekken, tegen de voordeligste prijzen aanbieden.

Kijk, dat laatste is natuurlijk goed meetbaar. Ga de prijzen maar vergelijken. Kun je een vergelijkbaar huis, ergens voordeliger vinden? Reserveer het dan gelijk!

Het mooiste huis, is natuurlijk discutabel. Wat de een mooi vindt, hoeft voor de ander natuurlijk niet zo te zijn. Maar met het mooiste huis, wordt hier ook bedoeld, het huis met alle mogelijke bouwkundige opties. Het originele ontwerp hebben we op tal van punten nog verder kunnen verbeteren: de huiskamer op de eerste verdieping, waardoor er een nog beter uitzicht is. De trap naar het dakterras, niet midden in de kamer, maar aan de zijkant van het huis. Een fietsenberging naast het huis. Daar waar we de keus hadden hebben we alle opties toegepast waardoor je bij ons altijd meer krijgt dan in een ander vergelijkbaar huis. Daarnaast hebben we ook juist niet gekozen voor een standaard inrichting, maar gingen we op zoek naar mooi(er) meubilair en stoffering (gordijnen, etc.). Dus ook hiervoor geldt: je krijgt méér!

En dan de beste plek!

Wat is de beste plek? Waar moet je op letten?
Genoeg stof om er vier (korte) filmpjes over te maken.
Hier deel 2:

Je gaat op vakantie en boekt een vakantiehuis.
Het reserveringssysteem kent je een huis toe. Maar waar op het park ligt ‘jouw’ vakantiehuis?
In het interview voor RTL4 gaf ik aan dat je bij ons het beste huis op de beste plek krijgt.
Maar wat is nou de beste plek? Dat laat ik je in deze video zien.

Stel, je boekt een vakantiehuis op een vakantiepark. Het boekingssysteem van het park ‘kijkt’ dan welk huis, van het door jou gewenste type, nog beschikbaar is en het minst gebruikt is; Het park probeert de bezetting zo gelijk mogelijk over de huizen te verdelen.
En laat dat huis nou achter op het park liggen, net bij de drukke rijksweg. Fijn als je van je welverdiende rust wil genieten.
Of je hebt een uitzicht waar je niet blij van wordt. Het mooie huis ligt net naast het hondenpoepveldje; lekker als je je kinderen buiten wil laten spelen.

Dat probleem voorkom je door bij de reservering je voorkeur aan te geven, of je boekt natuurlijk direct een van onze huizen.
Bij de keuze van onze huizen hebben we zeer zorgvuldig gekozen voor de locatie van het huis. In veel gevallen behoorden we tot de eerste eigenaren die een keuze maakte voor een kavel nog voor het huis gebouwd zou worden.
Het park Bad Hulckesteijn was echter al voor een heel groot deel klaar, toen we er voor het eerst kwamen. De opzet van het park is uitstekend; er is een soort van ‘hoofdweg’ met allemaal zijwegen, waaraan de huizen zijn gebouwd. Zo voorkom je dat al het verkeer op het park langs jouw huis komt.
Speelveldjes liggen verdeeld over het park. Faciliteiten als zwembad, fitness, sauna, winkeltje, restaurant liggen vlakbij de receptie.

Een volgende bouwfase, zou wat verder weg liggen.
Niet zo gunstig; te ver weg van de faciliteiten en te dicht bij de razend drukke doorgaande autoweg. Maar…

Er bleek ook nog een stuk grond beschikbaar te zijn, direct aan het water, met zicht op de haven.
Op deze strook was plek voor vier, nog niet eerder gebouwde huizen uit de meest luxe categorie.
Ik moet je bekennen: ik lag nachten wakker van deze unieke kans.
Een prachtige moderne villa, de mooiste van het park en direct aan het water van het Veluwemeer.

Daar we de eerste waren die interesse toonde voor een van de vier luxe huizen, hadden we de eerste keus.
De vier huizen zouden niet op één lijn, maar verspringend ten opzichte van elkaar, gebouwd worden.
We kozen voor het huis het dichtst bij het water.
Slechts twee huizen hebben de woonkamer op de verdieping (zoals wij bij de bouw voorstelden), waardoor je daar een nog beter uitzicht hebt. Bovendien zit je dichter bij het dakterras. Dat scheelt weer veel traplopen.

Het grote voordeel is dus dat je vanuit ons huis het meest vrije, en dus mooiste uitzicht van het hele park hebt.

Het huis is gericht naar het water. Het ligt op het westen. Dat betekent dus dat je tot zonsondergang de zon op het terras voor het huis hebt.
Op het dakterras maakt de ligging helemaal niet uit: Je hebt geen last van de schaduw van andere gebouwen. Je kunt daar altijd in de zon zitten.

Vind je ergens een betere plek? Reserveer het dan onmiddellijk!

Dit is Villa Meerzicht, Boulevard 6, op Droompark Bad Hulckesteijn, als je het beste plekje van het park wil.

Reserveren kun je via Mijnvakantiehuisjouwvakantiehuis.nl

In vier delen geef ik je aan hoe wij het beste huis op de beste plek hebben gekozen. En… hoe jij daar ook voordelig kan verblijven. Immers … mijn vakantiehuis is jouw vakantiehuis.

Neem alvast een kijkje op de website: https://mijnvakantiehuisjouwvakantiehuis.nl en wees anderen voor door nu alvast te reserveren.

De allerbeste keus:

Villa Meerzicht, Blvd 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk: https://mijnvakantiehuisjouwvakantiehuis.nl/bad-hulckesteijn-nijkerk/

Villa Tjalk+, Waterstaete 60, Ossenzijl: https://mijnvakantiehuisjouwvakantiehuis.nl/waterstaete-ossenzijl/

Neem contact op via https://mijnvakantiehuisjouwvakantiehuis.nl/contact/

Ik wens je een heel fijne vakantie!

Ed Pach
www.mijnvakantiehuisjouwvakantiehuis.nl

 

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal en klik op het belletje, dan krijg je automatisch een bericht als ook de volgende delen online staan.

Over de schrijver
Marc petter
Door

Marc petter

op 02 Dec 2022

Een zeer luxe en van alles voorzien vakantiehuis. Prijs/kwaliteit goed in balans, zeer mooie omgeving en prachtig uitzicht over het meer. Legging zeer centraal voor mooie uitstapjes. Park voorzien van een aantal mooie voorzieningen Echte aanrader

Ed Pach
Door

Ed Pach

op 03 Dec 2022

Beste Marc en medevakantiegangers, Hartelijk dank voor jullie mooie aanrader. Goed te vernemen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad. Graag laat ik jullie ook eens kennismaken met ons vakantiehuis Villa Tjalk+, Waterstaete 60 te Ossenzijl.

Reactie plaatsen