Ons woningaanbod

vakantie villa giethoorn

Watervilla Tjalk+, met sloep, Waterstaete nr. 60, Ossenzijl

Een in 2020 gebouwd huis. Zeer ruim met alle bouwkundige opties, het beste huis van het park op een uitstekende plek in kleinschalig park. Met groot terras, direct aan het water, met eigen sloep. Fantastische ligging aan natuurgebied Weerribben-Wieden. Vier slaapkamers, drie badkamers, geschikt voor 8 personen. 


Villa Meerzicht, Blvd. 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk


In een 2020 opgeleverde moderne riante villa, direct aan het water van het Veluwemeer. De beste indeling van de 4 huizen van dit type met living op verdieping. Spectaculair dakterras. Fantastisch uitzicht.  Vier slaapkamers, drie badkamers. Geschikt voor 8 personen. Absoluut de beste plek op het park.
Appartementen boerderij nieuwesluis

Appartementenboerderij Nieuwesluis, Wieringerwaard

Drie voordelige appartementen.  Tweemaal een twee - en éénmaal een zespersoons appartement. Eigen badkamer en keuken. Grote serre en terras aan het water. Wijds uitzicht over landerijen. Rustige omgeving nabij stranden, dorpen, steden. Uitgangspunt voor vele soorten vakanties. Centraal in Noord Holland noord.

Landgoed Aerwinkel, Posterholt

Idyllisch huis in bosrijke omgeving. Heerlijk rustig gelegen aan grote vijver en toch dichtbij de voorzieningen als restaurant, zwembad en speeltoestellen. Geweldig gebied nabij bos en Maasplassen. Stad als Roermond dichtbij. Voorzien van alle gemakken inclusief open haard. Drie slaapkamers en twee badkamers. Geschikt voor 6 personen.

Sluftervallei Texel

Sluftervallei, Texel

Bijzonder leuk huisje, gelegen midden in de duinen. Zeer rustig gelegen maar ook dichtbij de voorzieningen als restaurant, zwembad, winkel en receptie. Vlakbij strand. Geweldig gebied om te wandelen en te fietsen. Huis is voorzien van alle gemakken en open haard. Twee slaapkamers en badkamer.