Win een gratis vakantie!
12 maart 2021 
2 min. leestijd

Win een gratis vakantie!

Vier egg-celent Pasen op de Droomvakantieparken!

Bericht van Droomparken:

Droomparken verhoogt de vakantiebeleving op en in de dagen voor Pasen met kwalitatief hoogstaande Paasboxen. Van kogelbiefstuk tot geitenkaasballetjes, van gerookte zalm tot verse appeltaart met slagroom en van carpaccio met Parmezaanse kaas tot verse jus d’orange, pizzabroodjes, croissants en wat al niet meer dat bij een Paasbrunch hoort: wij serveren het, mét daarbuiten aparte kindermenu’s met gerechten die de bolle snoetjes nóg vrolijker doen kijken tijdens de vakantie.

Daarnaast hebben we een actie die een twinkeling in de ogen brengt bij jong en ouder: Het Gouden Ei. Er worden er in totaal 5 van verstopt in een Paasbox. Wie er één tussen de heerlijk geurende maaltijd vindt, krijgt met de andere gezinsleden een gratis vakantie op een park naar keuze cadeau!

Paasboxen

In de bijgaande flyers ziet u de inhoud van de boxen. Scroll bij iedere flyer s.v.p. naar beneden om de andere boxen te zien. Welke Paasbox op uw park wordt bezorgd is afhankelijk van de horecaformule op uw park: Double Dutch of Sophia’s Italian. De boxen worden bij de vakantiewoning bezorgd tussen 15.00 en 17.00 uur.

Bestellen

De Paasmaaltijden zijn verkrijgbaar van 26 maart tot en met 5 april (Tweede Paasdag). U bestelt deze lekkere Paasboxen uiterlijk 2 dagen van tevoren (Let op: bestelling voor bijvoorbeeld zaterdag moet dus donderdag binnen zijn) via een melding in Topdesk of een mailtje of telefoontje aan onze boekingscentrale: reserveringen@droomparken.nl, 088-0551500.

Droomparken manifesteert zich deze Pasen als het (gouden) ei van Columbus wanneer het gaat om vakantiebeleving. Met wellicht dat u nog een vakantie cadeau krijgt wanneer een gouden greep in onze Paasboxen doet en blijkt dat de Paashaas een bonus voor u heeft achtergelaten! Omlijst u uw voorjaar na al die donkere maanden met een vrolijke voorjaarsvakantie? Neem dan snel contact op met onze boekingscentrale of stuur een berichtje om uw Paasboxen te bestellen!

Sophias Italian

Sophias Italian 1.0

Dubble Dutch

Het maakt dus niet uit op welk Droompark je verblijft in de periode 26 maart tot en met 5 april om in aanmerking te komen voor een gratis verblijf!
Nu wil het toeval dat ons huis, Villa Meerzicht, Blvd 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk, nog beschikbaar is voor de periode vrijdag 26 maart tot vrijdag 2 april (7 overnachtingen). Voor vrienden hebben we ook nog een leuke paaskorting!
Wordt de periode niet in de komende dagen geboekt, dan gaan we zelf.

Gelukkig hebben we in april ook nog mogelijkheden om voordelig te verblijven in Villa Meerzicht, Blvd 6, Bad Hulckesteijn, Nijkerk. Om de beschikbaarheid te bekijken kun je gebruik maken van deze link:

Wil je de voordeligste prijs weten, neem dan even contact op via het contactformulier.

Villa Meerzicht Blvd 6 MijnVakantiehuisJouwVakantiehuis.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen