Wandelen in Limburg
01 maart 2021 
1 min. leestijd

Wandelen in Limburg

Volop mogelijkheden om Limburg te voet te ontdekken

De VVV in Noord- en Midden-Limburg heeft veel aandacht voor wandelaars. Zij zorgen ervoor dat je je hart kunt ophalen met de vele wandelpaden en -routes die er voor je zijn. Al wandelend kun je genieten van de prachtige bosrijke omgeving, de geweldige natuurgebieden, de Limburgse dorpjes en het kleurrijke landschap.

VVV Midden-Limburg heeft een uitstekende website waarop heel veel informatie te vinden is. Hierbij de link: https://www.vvvmiddenlimburg.nl/nl/wandelen-limburg

Zo vind je er o.a. een link naar the Big Five van Limburg.
In the Big Five van Limburg vind je Nationale Parken, De Meinweg en De Groote Peel en de natuurgebieden, Grenspark Kempen~Broek, Rivierpark Maasvallei en het Leudal.  Hier wandel je langs de mooiste plekken in Limburg maar ook over de grens in Duitsland en België.

Wandelknooppunten

Noord- en Midden-Limburg heeft een uitgebreid wandelnetwerk met genummerde knooppunten. Dit eenvoudig bewegwijzerde systeem biedt de wandelaar eindeloos veel routemogelijkheden.

Wandelrouteplanner

Plan op deze website je route vooraf via de uitgebreide wandelrouteplanner. Van alle Noord- en Midden-Limburgse gemeentes is een wandelknooppuntenkaart verkrijgbaar bij één van de VVV vestigingen of in de webshop.

Limburg wandeling MijnVakantiehuisJouwVakantiehuis.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen