Varen met de sloep bij Waterstaete Ossenzijl nr. 60
29 januari 2021 
1 min. leestijd

Varen met de sloep bij Waterstaete Ossenzijl nr. 60

Ontdek de omgeving per luxe sloep: mijn sloep / jouw sloep

Wanneer je verblijft in onze vakantiewoning Tjalk+ op Vakantiepark Waterstaete (nr. 60) heb je een onze luxe sloep tot je beschikking. De boot is inclusief bij het vakantiehuis dat je huurt.

De boot is groot genoeg voor een gezelschap van 8 volwassen personen. Daarnaast is er nog ruimte om bijv. een goed gevulde ‘picknickmand’ mee te nemen. De motor is bijzonder zuinig; met een volle tank vaar je gemakkelijk een hele dag. Om alle stress weg te nemen, hebben we er ook nog eens een reserve tank bij gedaan. Om lekker te zitten hebben we een mooie kussen-set voor in de boot aangeschaft. Zo staat niets je meer in de weg om er heerlijk een dagje mee weg te varen.

Let op! Volgens de regels van het park mag er alleen in de periode van 1 april tot en met 1 november mee gevaren worden.

Ontdek de vele kanalen en hotspots van Friesland, of breng een bezoek aan de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden.
(Buiten het vaarseizoen zijn er in de directe omgeving verhuurbedrijven die hun boten voordelig aanbieden.)

MijnVakantiehuisJouwVakantiehuis.nl sloep bij Waterstaete Ossenzijl nr 60De boot ligt in het boothuis naast de vakantiewoning. Zo stap je altijd in een droge boot. Heerlijk genieten van je eigen privé boot tijdens de vakantie of weekend weg.

Maak een van de mooie routes die je bij aankomst ontvangt.
Vanuit Waterstaete Ossenzijl zijn er schitterende vaarroutes (en fietsroutes), zowel richting Friesland en de Friese Meren, als ook Nationaal Park Weerribben Wieden met plaatsjes als Giethoorn, Blokzijl, Muggenbeet, Wanneperveen, Blauwe Hand, Kalenberg, Sint Jansklooster en Vollenhoven.

Neem een picknick mand mee met wat lekkers of leg onderweg aan bij de vele terrassen aan het water.

De boot

  • De sloep is geschikt voor 8 personen.
  • Het betreft een Vossen Tenders Sloep type 550 FB
  • Afmetingen 5.50 x 2.00 x 0.20 m.
  • Motor: 8 PK Honda benzine.
  • Diverse accessoires zoals een 12 volt stopcontact, stootrubbers, zitkussens, slot op motor, aanleg slot, vlag, hoofdschakelaar, reserve tank.
  • Voor de boot is geen vaarbewijs nodig.

MijnVakantiehuisJouwVakantiehuis.nl /van vossensloep 550 bij Waterstaete Ossenzijl nr 60

MijnVakantiehuisJouwVakantiehuis.nl          Waterstaete Ossenzijl nr. 60           ed.pach01@gmail.com

Over de schrijver
Reactie plaatsen