De beste plek voor een vakantiewoning - Deel 1
16 februari 2021 
1 min. leestijd

De beste plek voor een vakantiewoning - Deel 1

Wat is de beste plek voor een vakantiehuis?

In het interview met RTL4 gaf ik aan dat we de mooiste huizen op de beste plekken, tegen de voordeligste prijzen aanbieden.

Kijk, dat laatste is natuurlijk goed meetbaar. Ga de prijzen maar vergelijken. Kun je een vergelijkbaar huis, ergens voordeliger vinden? Reserveer het dan gelijk!

Het mooiste huis, is natuurlijk discutabel. Wat de een mooi vindt, hoeft voor de ander natuurlijk niet zo te zijn. Maar met het mooiste huis, wordt hier ook bedoeld, het huis met alle mogelijke bouwkundige opties. Denk daarbij aan een meer luxe keuken, of (meer) badkamers, maar ook uitbreidingen als een open haard of een sfeerhaard, dakkapellen, een groter terras, een boothuis. Daar waar we de keus hadden hebben we alle opties toegepast waardoor je bij ons altijd meer krijgt dan in een ander vergelijkbaar huis. Daarnaast hebben we ook juist niet gekozen voor een standaard inrichting, maar gingen we op zoek naar mooi(er) meubilair en stoffering (gordijnen, etc.). Dus ook hiervoor geldt: je krijgt méér!

En dan de beste plek!

Wat is de beste plek? Waar moet je op letten?
Genoeg stof om er vier (korte) filmpjes over te maken.
Hier alvast deel 1:

Abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal en klik op het belletje, dan krijg je automatisch een bericht als ook de volgende delen online staan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen